Private label / Custom design

Heb je een te gek idee als print om op een van onze artikelen te zetten met je eigen logo? Of wil je dat wij een product ontwerpen speciaal voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op!

Bij The Essentials kunnen we namelijk een private label ontwerpen voor jouw bedrijf! Dit kan een design speciaal voor jou zijn in welke vorm dan ook, maar bijvoorbeeld ook de opdruk van je logo of bedrijfsnaam.

Voor custom designs gelden minimale afnamehoeveelheden van 1000 stuks, omdat de kostprijs anders te hoog wordt en dit is in het nadeel van onze klanten.

Verschillende mogelijkheden
We hebben verschillende mogelijkheden private label, zodat elke klant een keuze op maat aangeboden krijgt. Zo kun je ervoor kiezen om zelf een print aan te leveren of je kunt ervoor kiezen om de print te laten ontwerpen door onze designers. Ook kun je ervoor kiezen om ons logo of je eigen logo op de producten te zetten!

Ben je nou geïnteresseerd in een op maat gemaakte inflatable voor jouw bedrijf? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!