Private label

Wil je je eigen logo op opblaasbare artikelen maar heb je geen idee hoe? Wij zijn er om je te helpen! Wij nemen het volledige traject uit handen en ontwerpen in overleg met jou de perfecte inflatables met het logo van jouw bedrijf erop. Op deze manier helpen wij als online groothandel mee de branding van jouw merk! Neem dan snel contact met ons op!

Bij The Essentials kunnen we namelijk een private label ontwerpen speciaal voor jouw bedrijf! Hierbij is alles mogelijk. Zo kan jouw inflatable in elke vorm, elke kleur, met elke print en met elk logo worden gemaakt. Je kunt de perfecte ideale inflatable voor jouw bedrijf dus zelf ontwerpen of het overlaten aan onze designers.

Voor een op maat gemaakte private label collectie voor jouw bedrijf geldt een minimale afnamehoeveelheid, zodat we de inflatables tegen een scherpe prijs aan u kunnen aanbieden. De minimale afnamehoeveelheid is afhankelijk van de categorie, deze zijn hieronder weergegeven.

Categorie Minimale afname
Baby zwemzitjes 2500 stuks
Zwembandjes 4500 stuks
Zwembanden 1000 stuks
Luchtbedden & floats 2000 stuks
Zwembaden 2000 stuks
Bekerhouders 2500 stuks
Strandballen 3000 stuks
Strandlakens 750 stuks


Mocht je interesse hebben, een offerte willen opvragen of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden voor jou als bedrijf? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op!

 

Private label bij de Online groothandel

Contactformulier